flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівників апарату суду підтверджено захворювання на COVID-19

02 листопада 2020, 16:00


02.11.2020 року у  трьох працівників апарату Ківерцівського районного суду Волинської  області лабораторно підтверджено  діагноз COVID-19.
На даний час керівництвом суду вживаються заходи щодо  проведення дезінфекції приміщення суду, вжито заходів до самоізоляції осіб, які безпосередньо контактували з  хворими.
Звертаємо увагу на те, що з метою дотримання високих стандартів прав людини, надання доступу до правосуддя та дотримання розумних строків, Ківерцівський районний суд Волинської  області не припиняє здійснення судочинства.
З метою дотримання карантинних заходів рекомендуємо учасникам судових засідань, участь яких не є обов’язковою,  всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@kiv.vl.court.gov.ua, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд», або поштою тощо.
Особам, які бажають звернутись до суду просимо  всі документи подавати до суду також у один з вищезазначених способів.
Наголошуємо, що  справи розглядатимуться у визначені раніше  час та дати. При цьому, звертаємо увагу на те, що адміністрацією суду вжито всіх заходів  для безпечного перебування  учасників зазначених справ у приміщенні суду (проведено дезінфекцію, забезпечено масковий режим працівників суду, тощо).
Також працівникам апарату суду рекомендовано у випадку наявності найменших ознак захворювання невідкладно повідомити про це свого сімейного лікаря та безпосередньо керівництво суду.
Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо Вас перебувати в приміщенні суду у засобах індивідуального захисту (респіраторах або захисних масках).