flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага!!!!!!!Відкриття нового приміщення Ківерцівського районного суду Волинської області

18 грудня 2019, 17:18

Увага!!!!!!!Відкриття нового приміщення Ківерцівського районного суду

Волинської області

 

ПРЕС-АНОНС

 

20 грудня 2019 року о 1300 годині запрошуємо Вас взяти участь у заходах, присвячених покращенню доступу громадян до правосуддя в м. Ківерці Волинської області.

Програма заходу:

-1300-1325–  урочисте відкриття адміністративної будівлі Ківерцівського районного суду Волинської області (Волинська область, м. Ківерці, вул. Кузнєцова, 8 а);

- 1325-1500– зустріч з очільниками судової гілки влади та керівництвом Волинської області;

- 1500-1530– екскурсія приміщенням суду.

Учасники заходу:

-очільники судових установ України;

-керівництво Волинської обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради, Волинського апеляційного суду, голови місцевих судів Волинської області.

Нове приміщення Ківерцівського районного суду обладнане відповідно до Державних будівельних норм України «Будинки і споруди» Суди ДБН В.2.2-26:2010. Загальна площа приміщення суду становить 2061,7 м², має 4 зали судових засідань, кімнати свідків, адвокатів, захисників, прокурорів, камери для підсудних з поділом на чоловічі, жіночі та неповнолітніх, окремі санвузли для підсудних,  бокс для заїзду конвойного автомобілю, створені зручні умови для маломобільних груп населення, облаштована дитяча кімната та місце для прийому їжі для працівників апарату суду.

На виконання вимог процесуального законодавства, зали судових засідань суду облаштовані системами  аудіо- та відеофіксування судового процесу з використанням програмного забезпечення, яке здійснює аудіо- та відеофіксування (відеозапис) судового процесу, а також проведення судових засідань в режимі відеоконференцз’язку.

Також у залах судових засідань для розгляду кримінальних проваджень, на виконання вимог Кримінального процесуального кодексу України, встановлені загородження зі скла, які відокремлюють підсудних від складу суду і присутніх громадян.  В суді встановлено уніфіковану систему контролю і управління доступом,  розміщено найсучасніше обладнання.

Проведені роботи з реконструкції  приміщення суду, створили належні умови для здійснення судочинства суддями, роботи працівників апарату суду та доступу громадян до правосуддя для захисту своїх прав та інтересів

         За детальною інформацією звертатися до заступника начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області Демчук Світлани Анатоліївни, роб. тел. 0332 773 310, моб. тел. 067 332 69 60 та керівника апарату Ківерцівського районного суду Волинської області Некритюк Вікторії Олександрівни, роб. тел. 03365 216 40.